Get Adobe Flash player
Qualitat i Millora

Certificat ISO 9001

iso_9001_cat_el palau.jpg
logo_institut.jpg

Visites

Avui10
ahir5
aquesta setmana10
aquest mes670
Total474255

Informació horari primers dies

L’alumnat, els vostres fills/es, iniciaran el curs el proper 12 de setembre 2011 a les 09:00. Tal com és costum al centre, els primers dies es posa en marxa el pla d’acollida, no solament per als alumnes de 1r d’ESO, sinó per a tota la resta.

Enguany tenim la responsabilitat de presentar-vos una carta de compromís educatiu. És molt probable que conegueu el seu contingut i la importancia que representa que vosaltres i nosaltres ens disposem a pactar junts una sèrie de principis pedagògics i de valors que serveixin per adquirir el compromís inel·ludible d’ajudar a avançar els alumnes, en el benentès que tot plegat comporta ser rigorosos i tenir el capteniment suficient per fer-ho. Tot això ho recull l’escrit en qüestió i per tal de fer-ne una lectura atenta prèviament i signar-lo, hem de convocar-vos a una petita entrevista amb el tutor/a del vostre fill/a.

Simultàniament hem de convocar-vos també perquè vingueu al centre amb la finalitat de signar la llicència digital que permeti l’ús dels materials curriculars digitals dels ordinadors portàtils que es faran servir al llarg del curs.

Per això, hem pensat que us seria més pràctic unificar les dues signatures en la mateixa visita al centre, entre els dies 13 i 14 de setembre. A tal efecte, us convoquem en el dia i hora següent:

 

 

Dia _____________  Hora ___________  

 


Això representa que l’alumnat farà el pla d’acollida el dia 12. El 13 o el 14 us acompanyarà en l’entrevista conjunta amb el seu tutor/a a l’hora indicada al requadre. El dijous dia 15, l’alumnat iniciarà les classes a les 08:00 h, tal com consta en el calendari que el primer dia se li lliurarà quan vingui al centre.

Esperem que la gestió d’aquestes activitats mereixi la vostra confiança. Ara us desitgem que la resta de l’estiu us sigui satisfactòria, a la vegada que aprofitem l’avinentesa per saludar-vos ben atentament,

L’equip directiu