Get Adobe Flash player
Qualitat i Millora

Certificat ISO 9001

iso_9001_cat_el palau.jpg
logo_ins_vermell.jpg

Visites

Avui0
ahir37
aquesta setmana206
aquest mes481
Total474066

 

L'Institut El Palau segueix impulsant les comunicacions digitals amb les famílies de l'alumnat del centre, facilitant l'accés a l'aplicatiu Gestió d'Incidències. Es tracta de l'aplicatiu que fa servir el professorat de l'Institut per enregistrar les absències, incidències i observacions d'aula de l'alumnat. D'aquesta manera, l'expedient de l'alumne/a queda visible per als pares/mares o tutors/es legals que ho vulguin consultar.

 

A partir del mes de gener, es facilitarà a les famílies de l'alumnat d’ESO i Batxillerat la clau d'accés a l’aplicatiu mitjançant el qual podreu conèixer la informació dels vostres fills/filles relativa a les incidències d’aula.

 

Des d’aquest aplicatiu podreu justificar les absències dels vostres fills/es des del mateix dia que es produeixin i també podreu consultar la informació de qualsevol incidència que es reculli al seu expedient. Al llarg del curs, s'aniran incorporant noves funcionalitat que esperem siguin del vostre interès: la possibilitat d'enregistrar la vostra opinió sobre qualsevol aspecte del centre, la possibilitat de demanar una entrevista amb els professionals del centre.

Les dades d'accés us seran facilitades mitjançant el correu electrònic associat a l’alumne/a. Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Per tal d’accedir podeu seleccionar el menú Gestió d’Incidències – Eso i Batxillerat o escriure la dirección http://eso-bat.institutelpalau.com. Allí trobareu un petit manual d’ús.