Get Adobe Flash player
Qualitat i Millora

Certificat ISO 9001

iso_9001_cat_el palau.jpg
logo_ins_vermell.jpg

Visites

Avui6
ahir8
aquesta setmana39
aquest mes577
Total473544

Setmana de l'Erasmus plus al Palau

 

L’Institut el Palau, de Sant Andreu de la Barca rep aquesta setmana l’equip Erasmus plus: professors i alumnes provinents de Malta, Itàlia, Grècia, Polònia, i Turquia ens visitaran i conviuran una setmana amb nosaltres. Un total de 17 alumnes i 11 professors d’aquests països treballaran conjuntament amb l’alumnat del Palau en el projecte “Heroes, castles, legendsand CLIL gamification”, que es va iniciar el curs anterior i que ha portat a 22 alumnes de l’institut a viatjar a aquests països europeus i poder conviure amb altres joves i les seves famílies.

 

El programa Erasmus plus, finançat amb fons europeus té com a objectius, entre altres, el de  promoure l’aparició i la conscienciació d’un espai europeu d’aprenentatge permanent i el de millorar l’aprenentatge de les llengües i promoure l’àmplia diversitat lingüística de la  Unió Europea i la sensibilització intercultural.

 

Gràcies a la participació i treball en comú de tota la comunitat educativa: famílies, alumnes i professorat, l’Institut el Palau de Sant Andreu de la Barca té una gran experiència en col·laboracions internacionals. Enguany, els nostres alumnes acompanyats pels professors, han participat en estades,intercanvis i viatges a Irlanda, Itàlia, Alemanya i Grècia. Properament, al mes de juny, viatjarem a la Bretanya francesa.

 

 

Totes aquestes experiències són enriquidores pels alumnes, tant pel seu aprenentatge de llengües com per la possibilitat de conviure amb altres realitats culturals. I no serien possibles sense la implicació de tot el professorat del centre i les famílies, que col·laboren colze a colze i que fan que aquests projectes tirin endavant amb un gran èxit.