Get Adobe Flash player
Qualitat i Millora

Certificat ISO 9001

iso_9001_cat_el palau.jpg
logo_ins_vermell.jpg

Visites

Avui1
ahir22
aquesta setmana93
aquest mes611
Total476542

La FP DUAL en el Palau

LA FP DUAL EN EL PALAU

 

L’actual curs 2018-2019, s’ha vist augmentat notablement amb el nombre d’alumnat que cursa la Formació Professional en format Dual, gràcies a la consolidació i a la demanda dels cicles de grau mitjà i grau superior de les diferents especialitats que es cursen al nostre centre.

Els cicles que ja han cursat diverses promocions en format Dual són: el CFGS d’Administració i finances, el CFGS de Sistemes electrotècnics i automatitzats i el CFGM de Soldadura i Caldereria. Actualment s’ha incorporat en format Dual, el CFGM de Mecanització; tenint d’aquesta manera, la oferta Dual a les tres famílies professionals del centre.

 

Per poder donar resposta a aquest augment d’alumnat en modalitat Dual, l’Institut El Palau ha signat nous convenis de col·laboració amb diferents empreses de la zona. Aquest increment respon a la demanda de nous perfils professionals i persones qualificades per tal de fer més competitives les empreses. Així ho demostra l’elevat nivell d’inserció laboral de l’alumnat que es gradua a la Formació Professional, fins i tot en alguna ocasió hi ha més oferta de llocs de treball que d’alumnat.

Què és l’FP Dual?

 

En l'FP Dual, l'alumnat rep part de la formació en el centre educatiu i l'altra part l'obté a l'empresa. D’aquesta manera, l’alumnat pot compaginar els seus estudis amb un contracte laboral o beca, que li permet adquirir experiència professional. En total, uns 25 alumnes començaran aquest curs a compaginar la formació al centre i a l’empresa amb un contracte o beca remunerada durant tot el 2n curs.

 

LINK FP DUAL