Get Adobe Flash player
Qualitat i Millora

Certificat ISO 9001

iso_9001_cat_el palau.jpg
logo_ins_vermell.jpg

Visites

Avui0
ahir18
aquesta setmana18
aquest mes678
Total474263

Intercanvi a la Bretanya Francesa

Aquest curs una part de l’alumnat que aprèn la llengua francesa, participarà en una activitat molt suggestiva, diferent i engrescadora, però a la vegada molt important acadèmicament. Heu fet mai un intercanvi d’aquest tipus? Us ho expliquem:

 

Un alumne/a del nostre centre, farà una estada a casa d’un altre/a noi o noia d’un centre educatiu que es troba a la Bretanya francesa, concretament a la localitat encerclada al mapa, a Landerneau. Abans o després d’això, el noi o noia de Landernau vindrà a fer l’estada aquí, a casa del nostre alumne/a. I així tot el grup d’alumnes. Això és un intercanvi.

 

Un dels objectius primordials és que l’alumnat que hi participi millori el seu aprenentatge en la llengua francesa que ara aprèn com a segona llengua estrangera; que gaudeixi i valori la convivència entre companys/es que pertanyen a una realitat diferent de la nostra; d’un altre país; que visiti una de les zones més belles de França: la Bretanya. També, que tingui l’oportunitat d’aprendre de les visites culturals programades a museus, i exposicions, etc., de la descoberta de nous llocs, combinant-ho amb estones d’oci.  Tot plegat pot fer d’aquests dies una experiència enriquidora i inoblidable.

 

El professorat del centre està acabant de tancar les gestions relacionades amb aquesta sortida i els contactes amb el Collège de Landerneau. Val a dir que l’alumnat francès també està força il·lusionat per fer amb nosaltres aquest intercanvi. Per això no dubtem que esdevindrà força significatiu i una oportunitat excel·lent per a elles i ells.

 

http://www.ville-landerneau.fr/index.php?rub=Decouvrir

http://www.hernandezrabal.com/europa/francia/bretagne/landerneau.htm