Get Adobe Flash player
Qualitat i Millora

Certificat ISO 9001

iso_9001_cat_el palau.jpg
logo_ins_vermell.jpg

Visites

Avui21
ahir37
aquesta setmana227
aquest mes502
Total474087

Historia

 

    L'any 1980 l'institut El Palau, va començar com una extensió, a les Escoles velles de Sant Andreu de la Barca, de l'Institut Pompeu Fabra de Martorell. És des d'aquesta data que es comença a conèixer com a institut.

 

    L'Institut El Palau va ser inaugurat a l'any 1985, com a centre públic de la Generalitat de Catalunya, el qual té una llarga trajectòria educativa, primer com a Centre de Formació Professional i més tard com a Institut d’Ensenyament Secundari.  En aquests moments s’imparteixen diverses etapes educatives:

 

  • 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO 
  • 1r i 2n de Batxillerat
  • Cicles de Grau Mitjà (Gestió administrativa, Electricitat, Mecanització i Soldadura-Caldereria)
  • Cicles de Grau Superior (Administració i Electricitat)
  • Curs d'Accés als CFGS. (CAS)
  • Programa PQPI

 

    El curs 2005-06 el centre va commemorar el seu 25è aniversari.
 

Ampliació/Reforma del centre

    L'any 2007 es va iniciar un procés d'ampliació i reforma de l'edifici. Aquesta ampliació ha suposat, entre altres coses, un edifici annex que conté totes les aules dels cicles formatius, un Gimnàs i un menjador escolar, a més de la reforma de l'edifici existent.

Conjuntament amb l'ampliació i reforma s'ha fet una inversió molt important en noves tecnologies, dotant moltes aules del centre amb projector i, mitjançant el projecte eduCat1x1, d'una pissarra digital interactiva a cada aula.